back

Firma Fidia Farmaceutici vyhrala cenu ‚2023 Best aesthetic regenerative medicine product‘

Terapeutické oblasti
31/03/2023
Výrobok Hy-Tissue PRP od firmy Fidia vyhral cenu AMWC za najlepší výrobok estetickej medicíny v roku 2023 v kategórii regeneračná estetická medicína

Firma Fidia Farmaceutici prijala ocenenie „2023 AMWC Aesthetic Medicine Awards“ v kategórii ‚Aesthetic Regenerative Medicine‘ na slávnostnom odovzdávaní cien, ktoré sa konalo v Monaku 31. marca v rámci 21. edície svetového kongresu AMWC, uskutočneného v Monaku od 30. marca do 1. apríla.

Teraz, v rámci svojej 9. edície, je AMWC Aesthetic Medicine Awards každoročnou súťažou, ktorá odmeňuje lekárov a spoločnosti, ktoré ašpirujú na inováciu a výnimočnosť v estetickej medicíne. Odovzdávanie tejto ceny je obohatením prestížneho svetového kongresu estetickej medicíny a medicíny na potlačovanie príznakov veku (AMWC), ktorý je vedúcou udalosťou v danom odbore a každoročne sa na ňom očakáva 15 000 účastníkov, 300 vystavovateľov a 300 rečníkov.

Uvedená cena je udeľovaná porotou, tvorenou svetoznámymi lekármi v oblasti estetickej medicíny, ktorí zvolia víťaza na základe originality, kreativity a inovácie výrobku.

Hy-Tissue PRP je sterilná pomôcka na jedno použitie, ktorá sa používa na klinike v rámci vykonávania odberu určeného množstva nezrazenej krvi, prostredníctvom odstreďovania kvôli získaniu plazmy obohatenej o doštičky (PRP) v uzatvorenom systéme pre autológne aplikácie.

Generálny riaditeľ spoločnosti Fidia, Carlo Pizzocaro, uviedol, že: „Toto cenné uznanie medzinárodným združením špičkových lekárov je odmenou i opätovným uistením o našej vernosti poľu estetickej medicíny. Potreby pacientov a lekárov sú jadrom našej snahy a naša inovácia bude pokračovať v rozvoji, aby priniesla na trh najlepšie riešenia.“

tag